Membrii asociatiei

BRAND MANAGEMENT

Incepand cu anul 2004, Brand Management s-a stabilit ca primul operator de indoor pe suporturi clasice in mall-uri, retele de hypermarket-uri, magazine de bricolaj si centre de afaceri. Cu sediul in Bucuresti, Brand Management isi coordoneaza serviciile de publicitate indoor in Romania, Bulgaria, Republica Ceha si in curand Polonia si Ungaria.

Brand Management are ca directii de dezvoltare:
– inchirierea spatiilor disponibile pentru publicitate pe usi si cai de acces, ziduri, coloane, scari rulante, mana curenta si balustrade, in lifturi panoramice, in locurile de parcare terane si subterane apartinand centrelor comerciale de tip Mall si Hypermarket.
– inchirierea spatiilor disponibile pentru publicitate in holurile de intrare, in lifturi si in locurile de parcare subterane aparatinand centrelor de afaceri de tip Business Center.

Brand Management ofera servicii complete:

pentru proprietarii centrelor comerciale
–  evaluarea tuturor spatiilor de publicitate.
–  elaborarea rate card-ului in functie de preturile pietei.
– investitia in suporturile destinate publicitatii indoor, fara contributia proprietarului, si servicii de intretinere pentru acestea.
– asigurarea unei campanii cu servicii complete.

pentru clienti
– propunerea de spatii publicitare in functie de brief-ul campaniei.
– productia materialelor.
– montajul suporturilor.
– monitorizarea campaniei.
– neutralizarea campaniei.
– furnizarea de rapoarte de trafic si altele.

Date de contact
Razvan Marincoi, CEE Marketing Manager
(0040) – 740 – 11 96 84
razvan.marincoi@brandmanagement.ro
www.getindoor.eu

ELEVATE MEDIA

Cu un istoric de 6 ani de evolutie constanta pe toate planurile (acoperire, suporturi, locatii), agentia de publicitate indoor Elevate functioneaza sub umbrela „Indoordvertising”.

In 2005, Elevate introduce conceptul de publicitate in lift in Romania. Dupa 3 ani lanseaza primul serviciu de afisaj digital in lift, Elevate Multimedia.

Aceste suporturi sunt completate de altele noi, astfel incat portofoliul de servicii Elevate cuprinde: servicii de afisare clasica pe diverse formate, ecrane multimedia in cladiri de birouri, suporturi backlit si proiecte speciale neconventionale.

Date de contact
Strada Orzari nr. 52, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 252 86 86 / 021 252 04 63
Fax: 031 810 52 87
E-mail: office@elevate.ro
www.elevate.ro

INFO-SANATATE

Info-Sanatate TV este o platforma nationala de educatie si informare, formata din peste 300 de ecrane LCD amplasate in salile de asteptare si lobby-urile clinicilor si spitalelor din Romania (81 de orase). Continutul editorial este format din materiale video educationale si informative in zona de sanatate si well-being, promovand un stil de viata constient si armonios. Info-Sanatate TV este primul mediu de comunicare digital OOH cu audienta masurata conform standardelor nationale si internationale.

Softul de audienta Digital Signage TV Analytics (dezvoltat de Info-Sanatate si GBD Research in parteneriat cu ARMA si agentiile de media) permite selectia targeturilor de audienta si planificarea campaniilor de comunicare folosind indicatori similari cu cei din TV clasic (Frecventa efectiva, Net Reach , TRP/GRP by target, CPT).

Ca un pas suplimentar in analiza ROI, eficienta campaniilor de comunicare derulate pe platforma Info-Sanatate este evaluata printr-o serie de indicatori relevanti: Brand Awareness, Ad Recognition, Contextual Relevance, Purchase Intent, Brand Activation. Studiile de eficienta se realizeaza de provideri de research recunoscuti national si international (Nielsen, GBD Research), la cerere. In perioada 2014-2016 au fost realizate studii de eficienta pentru Walmark, Pfizer, Procter&Gamble, Boehringer Ingelheim, Sanofi, Reckitt Benckiser, Berlin Chemie, Dona, Unilever, Boiron.

Date de contact
Bucureşti, Str. Emanoil Porumbaru 82-84, ap. 1
Tel/Fax: 021-668.51.12
E-mail: office@info-sanatate.ro
www.info-sanatate.ro

INVENT MEDIA

Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift in Romania inca din anul 2005. Dupa mai mult de patru ani de experienta in domeniu ne mandrim cu un portofoliu impresionant de clienti recunoscuti pentru exigenta calitativa a comunicarii, care au ales sa-si promoveze imaginea si produsele in lifturile din reteaua Invent.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii in lift si a publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai peste 3000 de panouri la nivel national si oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office si Hotel.

Servicii oferite: planificare media si consultanta in selectionarea locatiilor, inchirierea suporturilor publicitare, monitorizarea campaniilor publicitare, montarea si schimbarea lunarã a materialelor publicitare.

Date de contact
Calea Victoriei Nr. 155, Bl. D1, Sc. 2, Ap. 2
Sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: +4021 – 222 5220
Fax: +4021 – 222 5220
E-mail: office@inventmedia.ro
www.inventmedia.ro

SPECTACULAR

Grupul de Companii Spectacular a fost infiintat in anul 2005 si continua sa furnizeze de atunci servicii de publicitate stradala. Spectacular a avut una dintre cele mai rapide dezvoltari din domeniul publicitatii, specializandu-se in dezvoltarea proiectelor outdoor in Bucuresti. Spectacular este din 2011 a treia companie de afisaj publicitar din Romania dupa cifra de afaceri si prima companie din Romania cu actionariat local 100% in acest domeniu.

Date de contact
Str. Limpejoarei 19A, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 319 63 64
Fax: 021 319 63 68
www.spectacular.ro