Membri

BRAND MANAGEMENT

Incepand cu anul 2004, Brand Management s-a stabilit ca primul operator de indoor pe suporturi clasice in mall-uri, retele de hypermarket-uri, magazine de bricolaj si centre de afaceri. Cu sediul in Bucuresti, Brand Management isi coordoneaza serviciile de publicitate indoor in Romania, Bulgaria, Republica Ceha si in curand Polonia si Ungaria.

Brand Management are ca directii de dezvoltare:
– inchirierea spatiilor disponibile pentru publicitate pe usi si cai de acces, ziduri, coloane, scari rulante, mana curenta si balustrade, in lifturi panoramice, in locurile de parcare terane si subterane apartinand centrelor comerciale de tip Mall si Hypermarket.
– inchirierea spatiilor disponibile pentru publicitate in holurile de intrare, in lifturi si in locurile de parcare subterane aparatinand centrelor de afaceri de tip Business Center.

Date de contact
Str. Inginer Zablovschi nr. 35, Bucuresti
Tel: +40 740 119 684
E-mail: office@brandmanagement.ro
www.getindoor.eu

BLITZ TELEVISION

Suntem cea mai mare retea de digital signage din Bucuresti, formata din 320 de ecrane profesionale, amplasate in doua dintre cele mai utilizate zone unde sute de mii de calatori isi fac prezenta: in statiile de metrou si in aeroportul Henri Coanda.

Am inlocuit stirile tip tabloid cu informatii despre sanatate, calatorii, fashion, lifestyle si alte teme. Astfel, publicul va beneficia de o experienta personala si pozitiva si, desigur, il va mentine activ.

Date de contact
Calea Floreasca nr. 141-143, Bucuresti
Tel: +40 742 357 790
E-mail: office@blitztv.ro
www.blitztv.ro

ELEVATE MEDIA

Cu un istoric de 6 ani de evolutie constanta pe toate planurile (acoperire, suporturi, locatii), agentia de publicitate indoor Elevate functioneaza sub umbrela „Indoordvertising”.

In 2005, Elevate introduce conceptul de publicitate in lift in Romania. Dupa 3 ani lanseaza primul serviciu de afisaj digital in lift, Elevate Multimedia.

Aceste suporturi sunt completate de altele noi, astfel incat portofoliul de servicii Elevate cuprinde: servicii de afisare clasica pe diverse formate, ecrane multimedia in cladiri de birouri, suporturi backlit si proiecte speciale neconventionale.

Date de contact
Strada Orzari nr. 52, Bucuresti
Telefon: +4021 252 8686 / +4021 252 0463
E-mail: office@elevate.ro
www.elevate.ro

INFO-SĂNĂTATE

Info-Sanatate este o platforma nationala de informare video, destinata educatiei pentru sanatate si promovarii unui stil de viata constient si armonios. Platforma educationala este formata din peste 300 de ecrane LCD amplasate in salile de aşteptare ale clinicilor medicale şi spitalelor din 87 oraşe din Romania.

Campaniile de preventie, educaţie şi informare a pacienţilor sunt realizate in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Colegiul Medicilor din Romania precum şi alte instituţii şi organizaţii profesionale din domeniul ingrijirii sanataţii. Promo-urile si campaniile publicitare sunt limitate la 1/3 din playlist si respecta principiile de comunicare etica si non-agresiva, in context educational.

Date de contact
Str. Emanoil Porumbaru nr. 82-84, Ap. 2, Bucuresti
Tel: +4021 668 5112
E-mail: office@info-sanatate.ro
www.youtube.com/InfoSanatate

INVENT MEDIA

Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift in Romania inca din anul 2005. Dupa mai mult de patru ani de experienta in domeniu ne mandrim cu un portofoliu impresionant de clienti recunoscuti pentru exigenta calitativa a comunicarii, care au ales sa-si promoveze imaginea si produsele in lifturile din reteaua Invent.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii in lift si a publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai peste 3000 de panouri la nivel national si oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office si Hotel.

Servicii oferite: planificare media si consultanta in selectionarea locatiilor, inchirierea suporturilor publicitare, monitorizarea campaniilor publicitare, montarea si schimbarea lunarã a materialelor publicitare.

Date de contact
Calea Victoriei Nr. 155, Bl. D1, Sc. 2, Ap. 2, Bucuresti
Tel: +4021 222 5220
E-mail: office@inventmedia.ro
www.inventmedia.ro

SPECTACULAR

Grupul de Companii Spectacular a fost infiintat in anul 2005 si continua sa furnizeze de atunci servicii de publicitate stradala. Spectacular a avut una dintre cele mai rapide dezvoltari din domeniul publicitatii, specializandu-se in dezvoltarea proiectelor outdoor in Bucuresti.

Date de contact
Str. Limpejoarei 19A, Sector 1, Bucuresti
Tel: +4021 319 6364
www.spectacular.ro